Mijn verhaal

 

Als kind stond ik op woensdagnamiddag achter de potten en pannen in mama’s keuken. De ingrediënten haalde ik zelf met de fiets, de recepten kwamen uit mijn hoofd. Ik experimenteerde erop los. 

 

Later studeerde ik af als bachelor in toerisme- en recreatiemanagement en reisde naar heel wat plekken op mijn bucket list. Laksa in Singapore, roti canai in Maleisië, biryani in Indonesië, braai in Zuid-Afrika, American pancakes, ik verkende geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld.

 

De pandemie legde alles stil behalve mijn creativiteit. Die flakkerde op en per taart die ik bakte, groeide de drang om mijn eigen cateringzaak te starten. Eve’licious, mijn versbakken bedrijf, was geboren. Wat startte met een potje zelfgemaakte choco, groeide uit tot de onderneming die het vandaag is: feestmenu’s, ontbijtmanden, event catering en een eigen winkel.  

 

Huisbereide gerechten met dagverse ingrediënten, kwalitatieve, lokale producten en een creatieve presentatie. Eve’licious brengt mensen samen rond tafel om te genieten van hartverwarmende smaak creaties.

 

Plaats je bestelling via de webshop of volg de geur van versgebakken bagels naar onze winkel en maak daar je keuze.

 

Tot binnenkort

Evelien