Food shop

De Sint brengt bij ons geen lekkers in onze schoen maar wel een splinternieuwe keuken en winkel zodat wij lekkers voor jou kunnen bereiden. Op 6 december opent onze food shop. Naast een handig afhaalpunt voor al je online bestellingen, is dit ook jouw vaste stop op weg naar het werk voor een heerlijke, barista koffie en een ontbijt snack. Je vertrekt met een potje verse yoghurt met granola, warm gebak of een bagel voor onderweg. Neem verse soep mee voor ‘s middags of een van onze wisselende gerechten als avondmaal. Stressvrij, gezond en huiselijk eten. 


Voor het ontbijt kies je uit een vaste kaart. De warme gerechten en verse soep wisselen elke week. Zo houden we het spannend. Hier kan je het menu raadplegen en alvast watertanden. 


Haal je graag een uitgebreide ontbijtmand of een van onze favoriete apero planken af? Die bestel je handig via de webshop en je kiest zelf tijdens het bestelproces of je het geleverd wil hebben - dat doen we sowieso tijdens het weekend - of je verkiest om af te halen. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 7u30 en 17u. Stukje vers gebakken cake meenemen? Als je er dan toch bent?